Gratis downloads & nieuwsbrief

Op deze pagina vind je gratis downloads en geleide meditaties. Je kunt je hieronder inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Inhoudsopgave

hekserij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Elke maand verstuur ik een nieuwsbrief vol heksenweetjes, tips, handige info en een voorbeeldritueel. Schrijf je hieronder in.

VERGEET NIET OM JE INSCHRIJVING TE ACTIVEREN. CHECK JE SPAM!


Gratis minicursus hekserij


Gratis minicursus hekserij

Beginnen als heks kan een hele uitdaging zijn, want hoe weet je wat te doen? Om het je gemakkelijker te maken heb ik deze 7-daagse minicursus ontwikkeld om je de basisbeginselen aan te reiken die je nodig hebt om met hekserij te beginnen.

Schrijf je hierboven in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Daarna kun je de gratis minicursus downloaden.

LEES OOK: HEKS WORDEN


Gratis geleide meditaties

Hieronder vind je drie geleide meditaties die je gratis kunt afluisteren.


Jezelf aarden

Deze oefening helpt je om jezelf te aarden, ook wel jezelf gronden genoemd, waardoor je je van binnen rustiger en evenwichtiger voelt. Naast heksen, wijze vrouwen en andere mensen die in spiritualiteit geïnteresseerd zijn, kan iedereen er baat bij hebben om de dag te beginnen en af te sluiten met een aardingsmeditatie.

Voor deze oefening heb je een steen van 3 kilo, twee stenen van 1,5 kilo of een ander zwaar voorwerp nodig.

Duur van de meditatie: ca. 5 minuten.


Ontspanningsoefening

Ontspan je lichaam volledig en laat de dagelijkse drukte los. Hierdoor kun je gemakkelijker verbinding maken met de energieën om je heen. Deze oefening kan je ook helpen om voor je naar bed gaat alvast tot rust te komen.med

Duur van de meditatie: ca. 11 minuten.


Energie opwekken

Deze meditatie helpt je bij het opwekken van energie. Dit is een belangrijke vaardigheid voor heksen en wijze vrouwen die rituelen willen doen of magie bedrijven. Je kunt je eigen energie gebruiken of energie van buiten jezelf aantrekken tijdens het doen van deze oefening.

Aandachtspunten: Aard jezelf grondig voor je aan deze oefening begint. Wek je energie vanuit jezelf op, dan kan dat uitputtend werken. Eet of drink na afloop iets om jezelf nogmaals te aarden en je energie aan te vullen.

Duur van de meditatie: ca. 5 minuten.


You cannot copy content of this page