Zelfstudie heksenopleiding

heksenopleiding

Met deze zelfstudie heksenopleiding leer je vanuit huis in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Inhoudsopgave


Wat je aan deze heksenopleiding hebt


Tegenwoordig is er zo veel informatie over hekserij beschikbaar dat je erin verloren kunt raken. De een zegt dit en de ander dat, maar wat is nu eigenlijk waar? Veel (aspirant) heksen worstelen daardoor met vragen zoals:

  • Hoe begin je als heks?
  • Hoe vorm je een heksenpraktijk die echt bij jou past?
  • Hoe kom je vooruit als je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen?
  • Hoe kun je hekserij meer diepgang geven?

Door het volgen van de zelfstudie heksenopleiding ontdek je:

… wat hekserij voor jou persoonlijk betekent,
… wat je als beginnende heks nodig hebt om te beginnen en hoe je dat kunt doen,
… hoe je je heksenpraktijk als gevorderde heks kunt verdiepen.

Gaandeweg kom je steeds meer in verbinding met de verborgen wijsheid van jouw innerlijke heks en de mystieke werelden. Dit helpt om hekserij op een eenvoudige manier met je dagelijks leven te verweven, op een manier die bij jou past.

Wat je krijgt:

De opleiding bestaat uit 6 digitale modules in pdf-formaat. Elke module bevat ongeveer 32 pagina’s (A4) vol informatie, tips en weetjes over hekserij en er staan ook oefeningen en vragen in. Die zijn bedoeld om jou te laten ontdekken hoe jij zelf tegen hekserij aankijkt en wat bij jou persoonlijk past. Ik vertel jou niet wat je moet doen, maar geef je handvatten zodat je zelf kunt bepalen hoe je je heksenpraktijk gaat vormgeven. Dat geeft je een grote mate van vrijheid en maakt de opleiding heel persoonlijk voor iedereen die hem volgt.

Prijs complete opleiding: €129,95


Yekaterina Siebelewsky hekserij

Waarom je van mij kunt leren

  • Ik heb meer dan 40 jaar ervaring als traditionele heks en wijze vrouw.
  • Ik ga ervan uit dat elke heks en elk heksenpad uniek is. Daarom vind ik het belangrijk dat je jouw persoonlijke heksenpad ontdekt en bewandelt, want alleen dan kom je tot de kern en ga je de diepte in.
  • Ik laat jou in je waarde en vertel je niet wat je moet doen. In plaats daarvan geef ik je handvatten om zelf verder te komen. Zo kun je hekserij op jouw manier beleven.
  • Ik heb veel professionele ervaring als coachend begeleider.
  • Ik heb net als ieder ander met vallen en opstaan de weg moeten vinden binnen (traditionele) hekserij en het wijze-vrouwenambacht. In dat opzicht ben ik een ervaringsdeskundige.

Veelgestelde vragen over de zelfstudie heksenopleiding


Wat krijg ik als ik de opleiding bestel?

De zelfstudie heksenopleiding bestaat uit 6 digitale modules in pdf-formaat. Elke module bevat ongeveer 32 pagina’s vol informatie, tips en weetjes over hekserij en er staan ook oefeningen en vragen in. Die zijn bedoeld om jou te laten ontdekken hoe jij zelf tegen hekserij aankijkt en wat bij jou persoonlijk past. Ik vertel jou niet wat je moet doen, maar geef je handvatten zodat je zelf kunt bepalen hoe je je heksenpraktijk gaat vormgeven. Dat geeft je een grote mate van vrijheid en maakt de opleiding heel persoonlijk voor iedereen die hem volgt.

Wanneer krijg ik korting op de totaalprijs van de opleiding?

Bestel je de complete halfjaaropleiding in één keer, dan krijg je korting op de totaalprijs van zes losse modules. Je betaalt dan €129,95 in plaats van €143,70 voor zes modules.

Kan ik de modules ook los bestellen?

Ja, je kunt modules ook los kopen. De standaard volgorde van module 1 tot 6 is wel het meest logisch, vooral voor beginnende heksen. Losse modules kosten €23,95 per stuk.

Wanneer start de heksenopleiding?

De opleiding heeft geen vaste begin- of einddatum. Je kunt op elk moment beginnen en er zo lang over doen als je wilt. Dit geeft je de mogelijkheid om in je eigen tempo te leren of tussendoor een pauze in te lassen.

Moet ik speciale heksenspullen aanschaffen om deze opleiding te volgen?

Nee, je hebt geen speciale heksenspullen zoals een heksenmes of ketel nodig voor deze opleiding. Soms heb je iets nodig om een oefening te kunnen uitvoeren, maar dat zijn dan simpele dingen die bijna iedereen in huis heeft, zoals een kop kruidenthee of pen en papier.

Waar kan ik de opleiding hekserij downloaden?

Na bestelling in de shop krijg je per e-mail een bevestiging met de downloadlink(s) van de bestelde modules. Je hebt zes dagen de tijd om ze te downloaden. Let op! Bestel je de gehele opleiding of meerdere modules tegelijk, dan staan er meerdere links in de bevestigingsmail, voor elke module één. Download de modules om beurten en sla ze op.

Heb je een uur na bestelling nog geen bevestigingsmail gekregen, controleer dan je spam/reclamemap. Heb je de bevestigingsmail echt niet ontvangen, stuur me dan een berichtje per e-mail.

Kan ik begeleiding krijgen tijdens het volgen van de opleiding?

Op dit moment is de opleiding zelfstudie. Dat betekent dat er geen begeleidingsmomenten zijn en dat je geen huiswerk kunt insturen. Ik heb hiervoor gekozen om de prijs laag te kunnen houden, zodat de opleiding voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Wel heb ik een aantal geleide meditaties ingesproken die je kunt afluisteren ter ondersteuning van sommige oefeningen. Je vindt ze op deze website onder het kopje ‘Gratis’.

Geef je ook een live heksenopleiding?

Nog niet maar ik heb wel plannen voor live workshops en een live opleiding die je als aanvulling op de zelfstudie heksenopleiding kunt volgen.

Waar kan ik meer lezen over de inhoud van de modules?

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de modules.

Voor wie is de opleiding hekserij geschikt?

De heksenopleiding is zowel geschikt voor beginnende heksen als voor mensen die al langer met hekserij bezig zijn.

Beginnende heksen : Helaas bestaat er niet zoiets als een handleiding voor heksen die dicteert wat jij zou moeten doen. Dat is maar goed ook, want hekserij is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Tijdens het volgen van de opleiding onder zoek je stap voor stap wat hekserij is, hoe je hekserij met je leven kunt verweven en wat wel of niet bij jou persoonlijk past. Ik vertel jou niet wat je moet doen, maar geef je de handvatten die je nodig hebt om zelf te ontdekken hoe je jouw heksenpad kunt vormgeven. Dat doe ik door over hekserij te vertellen, mijn eigen ervaringen te delen, je tips en ideeën aan te reiken en door een groot aantal vragen en oefeningen die je inzicht zullen geven in jezelf en jouw eigen heksenpad.

Gevorderde heksen: Als gevorderde heks kun je tot de ontdekking komen dat je bent vastgelopen en dat je niet goed meer weet hoe verder te gaan. Je hebt misschien het gevoel dat de betekenis van je praktijken gaandeweg verloren is gegaan, of dat je steeds verder vervreemd raakt van je innerlijke heks. Of het lukt je niet om door te dringen tot de diepere laag die onder je huidige praktijk verborgen ligt. Ook daarbij kan deze opleiding je helpen, omdat je weer even helemaal terug naar de basis gaat. Je maakt pas op de plaats en denkt na over wat hekserij nu eigenlijk precies inhoudt voor jou. Waarom doe je wat je doet? Wat is de gedachte achter jouw heksenpraktijk? Hoe kun je die opnieuw vormgeven en verder verdiepen?


Reviews

CURSISTEN OVER DE ZELFSTUDIE HEKSENOPLEIDING


Boomklevertjes (op Instagram)

“Haar open houding en de vrijheid die ze biedt of beter gezegd ondersteunt om je eigen pad vorm te geven, heeft me over de streep getrokken om te beginnen met de eerste module van haar heksenopleiding. Ik ben net begonnen en ben meteen enthousiast. Het zorgt ervoor dat ik meer inzicht en overzicht krijg in mijn eigen praktijk. Dus niet alleen voor de beginnende heks prettig. Hoewel ik weet dat ik naast mijn ‘normale’ studie niet heel veel tijd heb om de modules te volgen, weet ik wel dat ik na deze module verder ga met module 2. Een aanrader voor iedereen op het wijze vrouwen/heksenpad.”

Anne (per e-mail)

“Ik heb nu 2 modules afgerond. Op haar nummer 3! Wat heeft het mij geholpen in m’n zoektocht naar mijzelf. ( en dat op mijn leeftijd te ondervinden hoe ik de heks in mij weer gevonden heb). Heel blij met de cursus, bedankt!”

Mel Hartman

“De zelfstudie heksenopleiding is interessant en een opfrisser voor een al praktiserende heks, zoals ik (hoewel ik er erg lui in geworden ben). Veel bijgeleerd weer en tips gekregen die ik zal uitproberen. Ik heb door de opleiding weer zin om mijn praktijk vaker op te pakken!”

Heidi (per e-mail)

Ik heb in de cursus mezelf terug gevonden, ik heb leren mediteren, meer de natuur intrekken en ik heb ontdekt dat de natuur zo mooi is, en het geeft je zoveel energie. Ik heb geleerd om rituelen ten doen. Het is een prachtige opleiding, ik heb enorm veel geleerd en daar ben ik fier op en ik hoop dat er een vervolg komt. Voor mij was het de opleiding dat ik nodig had en ben erin geslaagd, om weer mijzelf te zijn in het nu.

Anissa Brinkley

“Ik besloot de zelfstudie heksenopleiding te volgen om de verbinding met mijn vrouwelijke magie te versterken en ik wilde mijn innerlijke heks ontwikkelen. Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het begin sta van het leren over mijn magie en mijn vermogens, maar ik heb zoveel vertrouwen gekregen sinds ik met de cursus ben begonnen. Ik ben dankbaar voor de lessen uit de cursus en hoeveel inzicht ik heb gekregen.”


De modules van de zelfstudie heksenopleiding


Heksenopleiding module 1 – Wat is traditionele hekserij?

In dit eerste werkboek van de zelfstudie heksenopleiding, begeleid ik je bij het proces dat ik ‘het wakker maken van de heks’ noem. Door het beantwoorden van vragen en het doen van oefeningen, ga je uitzoeken wat hekserij voor jou betekent en wat je voor jezelf zou willen bereiken. In de tussentijd zul je meer leren over de geschiedenis van de heks, de wijze vrouw en moderne vormen van hekserij. Daarnaast deel ik persoonlijke ervaringen met je.

Beginnende heksen: Er bestaat niet zoiets als een handleiding voor heksen waarin staat wat je moet doen. Dat is maar goed ook, want hekserij is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Tegelijkertijd maakt dit het voor een beginnende heks moeilijk om de weg te vinden. Er is zoveel informatie beschikbaar dat je het misschien moeilijk vindt om te bepalen wat je moet geloven of hoe je kunt beginnen. De een zegt dit, de ander dat, maar wat is nu eigenlijk waar? Door deze module te volgen, ga je ontdekken wat hekserij voor jou persoonlijk betekent.

Ervaren heksen: Als ervaren heks ben je misschien vastgelopen en weet je niet hoe je verder kunt. Misschien heb je het gevoel dat de betekenis van je hekserij gaandeweg verloren is gegaan, of dat je steeds meer vervreemd raakt van je innerlijke heks. Door deze module te volgen, doe je een stap terug en ga je na wat hekserij precies voor jou betekent. Waarom doe je wat je doet? Wat is het idee achter je hekserij?

Prijs: €23,95


opleiding hekserij

Heksenopleiding module 2 – Hekserij in het dagelijks leven.

In deze module begeleid ik je bij het integreren van hekserij in je dagelijkse leven. Door vragen te beantwoorden en de oefeningen in deze module te doen, ga je bekijken hoe je leven er op dit moment uitziet, wat je routines zijn en hoe je je leven kunt verrijken met dagelijkse rituelen en door bewust als heks te leven. Je gaat je richten op de mogelijkheden die je hebt om hekserij nog meer te verweven met je dagelijkse bestaan. ‘doen wat je zegt’ komt ook aan de orde, want dat is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Beginnende heksen: Ben je nog niet zo lang bezig met hekserij, dan kun je deze module gebruiken om inzicht te krijgen in de dagelijkse routines en rituelen die je al hebt. Dit zal je helpen extra betekenis te geven aan de dingen die je al doet, zodat je hekserij op een meer bewuste manier kunt verweven met je dagelijks leven.

Ervaren heksen: Als je een ervaren heks bent, kun je deze module gebruiken om een ​​stapje terug te doen en op afstand naar je leven als heks te kijken. Op deze manier wordt je je weer bewust van de dingen die je op de automatische piloot doet. Dingen die hun waarde lijken te hebben verloren, omdat ze gewoontes zijn geworden. Je kunt deze dingen opnieuw betekenis geven.

Prijs: €23,95


heksenopleiding

Heksenopleiding module 3 – Hekserij en de natuur.

In deze module van de zelfstudie heksenopleiding ga je je verbinding met de natuur onderzoeken, evenals de betekenis van de natuur in relatie tot je heksenpraktijk. Door vragen te beantwoorden en de oefeningen in deze module te doen, kijk je goed naar wat de natuur voor jou persoonlijk betekent. Daarnaast ga je onderzoeken wat de natuur jou als persoon en als heks te bieden heeft, en hoe je deze kennis kunt verweven in je dagelijks leven en hekserij.

Beginnende heksen: Een van de belangrijkste aandachtsgebieden binnen hekserij is de verbinding die je als heks en als mens hebt met de natuur, want je bent er onderdeel van. De natuur is de basis van het leven op aarde en daarmee ook de basis van ons eigen bestaan. Als je een beginnende heks bent, kun je deze module gebruiken om bewust de principes en cycli van de natuur te integreren in je hekserij.

Ervaren heksen: Ben je een ervaren heks en wil je je praktijken verdiepen, dan kun je deze module gebruiken om een ​​stapje terug te doen en op afstand naar je leven als heks te kijken. Op deze manier zul je je weer bewust worden van waarom de natuur zo’n belangrijke rol speelt binnen hekserij en wat dit voor jou persoonlijk betekent.

Prijs: €23,95


opleiding hekserij

Heksenopleiding module 4 – Hekserij en de elementen.

Water, aarde, lucht en vuur vormen de basis van de natuur en ons eigen bestaan, want zonder de elementen zou leven niet mogelijk zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het werken met de vier klassieke elementen deel uitmaakt van bijna elke hekserijpraktijk. Ze zijn met alles verbonden en hebben allemaal hun eigen kenmerken, kwaliteiten, magische krachten en symboliek, die je kunt benutten tijdens rituelen en in het dagelijks leven. Door het volgen van deze module ga je de vier elementen onderzoeken en ervaren wat ze voor jou persoonlijk betekenen.

Beginnende heksen: Ben je een beginnende heks, dan helpt deze module je erachter te komen wat elk element voor jou persoonlijk betekent. Je gaat hun eigenschappen en kenmerken grondig onderzoeken, je zult ontdekken waarom de elementen zo belangrijk zijn bij hekserij en welke rol ze vervullen in jouw unieke hekserijpraktijk.

Ervaren heksen: Als je een ervaren heks bent, weet je al waarom de elementen belangrijk zijn binnen hekserij. Desalniettemin kan het nuttig zijn om ze nog een keer te onderzoeken door ze vanuit een ander perspectief te bekijken, aangezien dit nieuwe inzichten en ervaringen kan opleveren.

Prijs: €23,95


opleiding hekserij

Heksenopleiding module 5 – Werken met energie.

Werken met energie is een belangrijk onderdeel van hekserij en het ambacht van de wijze vrouw. Deze module gaat over waarom dat zo is en wat dat betekent voor je hekserij. Wat is energie precies? Hoe kun je met energieën oefenen? En welke vaardigheden heb je nodig om energie op te wekken en te sturen? Dit zijn vragen waarop je in dit werkboek antwoord krijgt. Niet alleen door over energie te lezen, maar vooral door oefeningen te doen die je zullen helpen energieën beter aan te voelen en benutten.

Beginnende heksen: Door het volgen van deze module leer je meer over verschillende soorten energie. Je zult ontdekken wat energie is, hoe je het kunt voelen en hoe je het kunt benutten. Ook jezelf aarden en jezelf afschermen komen aan bod, evenals het opwekken van energie en het sturen van energie (objecten opladen). Dit alles zal je helpen rituelen en magie uit te voeren en meer innerlijke rust en balans te vinden.

Ervaren heksen: Het is belangrijk om de vaardigheden te behouden die je hebt als het gaat om werken met van energie. Hierdoor word je je meer bewust van energieën om je heen. De oefeningen in deze module zijn hiervoor erg nuttig, evenals het opnieuw onderzoeken van energie.

Prijs: €23,95


heksenopleiding

Heksenopleiding module 6 – Rituelen en magie.

Magie en rituelen zijn het onderdeel van hekserij dat bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Wie kent er geen sprookje, waarin een boze heks een prinses betovert of iemand in een kikker verandert. We zijn bijna allemaal opgegroeid met die verhalen. In werkelijkheid werkt magie natuurlijk niet zo. Als dat waar was, zou elke heks de loterij winnen en zou ze alles kunnen krijgen wat haar hart begeert. Maar wat is magie dan wel? En hoe geef je een ritueel vorm? Door deze module te doorlopen verken je de principes van magie en rituelen.

Beginnende heksen: Door deze module te volgen, kom je erachter wat magie is, hoe magie werkt en hoe je je eigen rituelen kunt ontwerpen. Een paar onderwerpen die aan bod komen zijn: de ethiek van magie, het verschil tussen simpele (volks)magie en rituele magie, de maanstanden, hoe je een cirkel trekt en hoe je je magie bekrachtigt. Ik beantwoord ook enkele veelgestelde vragen over magie.

Ervaren heksen: Deze module kan je nieuwe ideeën, inzichten en inspiratie brengen met betrekking tot magie en rituelen.

Prijs: €23,95Digitale producten vallen onder de wettelijke uitzonderingen m.b.t. retourneerrecht. Ze kunnen na aankoop niet worden geretourneerd. Zie voorwaarden.


You cannot copy content of this page