heksenboeken

Heksenboeken

Toegankelijke heksenboeken vol info, oefeningen, tips en voorbeeldrituelen die jou zullen helpen bij het ontdekken en vormgeven van jouw persoonlijke heksenpad. De inhoud van de boekjes geeft je alle ruimte om dingen op jouw eigen manier te doen. Zo kun je hekserij meer diepgang en betekenis geven en echt bij jezelf blijven. Bestel je ze alle drie tegelijk, dan krijg je drie bonusboekjes cadeau.

De boeken


Mini heksenboeken


Het verborgen rijk van entiteiten

Wil jij graag op een fijne en veilige manier contact maken en samenwerken met entiteiten? In de boekenserie ‘Hekserij tussen de werelden’ vertel ik over de mystieke wisselwerking tussen de heks en entiteiten uit ‘andere werelden’.

In dit eerste deel vind je basiskennis, praktische tips, oefeningen en inspirerende voorbeelden die jou handvatten geven bij je contacten met entiteiten.

~ Prijs: €9,95 (exclusief verzendkosten)
~ Blz.: 60
~ ISBN: NOG NIET BEKEND
~ Auteur: Yekaterina Siebelewsky
~ Uitvoering: gedrukt op stevig 120 grams papier
~ Binding: spiraalbinding
~ Verschijningsdatum: 14 april 2024

het verborgen rijk van entiteiten boek

heksenboeken

Rituelen in Hekserij

ZELF RITUELEN BEDENKEN, VORMGEVEN EN UITVOEREN

De meeste heksen voeren rituelen uit. Dit kunnen uitgebreide rituelen zijn of kleine dagelijkse rituelen.

Door het lezen van dit boekje leer je wat rituelen zijn, hoe je zelf rituelen kunt vormgeven en uitvoeren en wat je daarvoor nodig hebt. Zo kun je vol vertrouwen verder op je heksenpad.

Details

~ Prijs: €9,95 (exclusief verzendkosten)
~ Blz.: 56
~ ISBN: 9789083183206
~ Auteur: Yekaterina Siebelewsky
~ Uitvoering: heksenboeken worden gedrukt op stevig 120 grams papier
~ Binding: spiraalbinding
~ Verschijningsdatum: 23 juli 2021


Kaarsenmagie en Vuurrituelen

OVER DE MAGISCHE KRACHT VAN KAARSEN EN VUUR IN RITUELEN

Binnen hekserij worden kaarsen veel gebruikt om rituelen en magische handelingen kracht bij te zetten. Het element vuur speelt hierbij een belangrijke rol, want een vlam is immers vuur.

In dit boekje vertel ik over verschillende vormen van kaarsenmagie en andere vuurrituelen en deel ik inspirerende tips, voorbeelden, recepten en mijn persoonlijke ervaringen met vuurmagie.

Details

Prijs: €9,95 (exclusief verzendkosten)
Blz.: 56
ISBN: 9789083183213
Auteur: Yekaterina Siebelewsky
Uitvoering: heksenboeken worden gedrukt op stevig 120 grams papier
Binding: spiraalbinding
Verschijningsdatum: 25 november 2021

heksenboeken

heksenboeken

Talismans, amuletten en poppenmagie

OVER HET ZELF MAKEN EN OPLADEN VAN MAGISCHE VOORWERPEN

Magische voorwerpen worden binnen hekserij veel gebruikt en je hebt ze in alle soorten en maten. In dit boekje vertel ik over de achtergrond en het gebruik van talismans, amuletten en magische poppen. Natuurlijk lees je ook hoe je zelf magische voorwerpen kunt maken en opladen.Dit is het derde informatieve boekje over hekserij van House of the Wise Woman. Het staat boordevol informatie, tips en inspirerende voorbeeldrituelen die jou zullen helpen om zelf magische voorwerpen te creëren en op te laden. |

Details

Boekje Talismans, amuletten, poppenmagie
Prijs
: €9,95 (exclusief verzendkosten)
Blz.: 56
Taal
: Nederlands
ISBN: 9789083183220
Auteur: Yekaterina Siebelewsky
Uitvoering: heksenboeken worden gedrukt op stevig 120 grams papier
Binding: spiraalbinding
Verschijningsdatum: 26 augustus 2022


Set van drie heksenboeken


BIJ DEZE SET HEKSENBOEKEN KRIJG JE DE BIJBEHORENDE BONUSBOEKJES CADEAU

Deze set bestaat uit 3 heksenboeken en 3 gratis bonusboekjes. Alle boekjes staan boordevol informatie, tips en inspirerende voorbeeldrituelen die jou zullen helpen om je persoonlijke heksenpad te volgen en vorm te geven.

Boekje 1: Rituelen in Hekserij + bonusboekje ‘Beschermingsrituelen’
Boekje 2: Kaarsenmagie en Vuurrituelen + bonusboekje ‘Koorden- en knoopmagie’
Boekje 3: Talismans, Amuletten, Poppenmagie + bonusboekje ‘Alruin en wortelmagie’

Details

Prijs: €29,85 (exclusief verzendkosten)
Blz.: 56 per spiraalboekje, 8 per bonusboekje
Taal: Nederlands
ISBN: zie losse boekjes.
Auteur: Yekaterina Siebelewsky
Uitvoering: heksenboeken worden gedrukt op stevig 120 grams papier
Binding: spiraalbinding
Verschijningsdatum: 26 augustus 2022

heksenboeken

Reviews heksenboeken


Teun (per e-mail)

“Ik vond het fijn om het boekje te lezen. Het inwijdingsritueel bracht me in gedachten weer terug naar mijn eigen inwijding als heks, bijna veertig jaar geleden. Het spreekt me aan dat je veel ruimte laat voor eigen gevoel en inbreng, een vrijheid die in mijn beleving samengaat met het leven als heks. Maar ook de humor die ik hier en daar meende te lezen deed me goed, hekserij bedrijven moet ook leuk zijn, vind ik.”

Boomklevertjes (Via Instagram)

“Zelden kom ik een informatief heksenboek tegen waarbij ik niet achterblijf met nog meer vragen of dat ik tussendoor begrippen ergens anders moet opzoeken. Voordat de vraag in je opkomt wordt het al in het boek beschreven. Heel fijn voor een beginnend heks. Daarnaast is ook opvallend dat dit een boekje is waarbij je uitgenodigd wordt om zelf te denken, ervaren en voelen. Er worden richtlijnen gegeven, maar niks moet, zodat je vrij staat om je eigen gevoel te volgen, maar toch een handvat hebt. De schrijfstijl is ook erg prettig. Je leest er makkelijk doorheen en het is ook een boekje die je er snel weer eens bij pakt om op te frissen.
Dit is een fantastisch boekje, een aanrader voor de beginnende heks, maar ook zeker voor de ervaren heks in een sleur.

Wildebloemenlibelle (via Instagram)

“Het eerste boekje ‘Rituelen in Hekserij’ heb ik met veel plezier gelezen, dus ik was erg nieuwsgierig naar haar tweede boekje ‘Kaarsenmagie en Vuurrituelen’. Wat ik zo fijn vind aan de schrijfstijl van Yekaterina is dat het simpel en duidelijk is, niet te veel poespas maar gewoon helder! Ik heb veel leuke tips uit het boekje gehaald en ook haar aardse manier van hekserij spreekt mij erg aan en past in mijn straatje. Kortom het is wederom een fijn boekje om te lezen, het leest makkelijk weg maar staat toch boordevol met informatie.

Miranda (per e-mail)

“Ik ben blij dat ik naar m’n gevoel heb geluisterd en dit boekje heb gekocht. Wat ik al snel wist was dat er veel dingen goed voelden, maar ook dat er paniek ontstond over hoe ik de dingen vorm moest gaan geven. Totdat ik jou boekje ging lezen en ik meteen geruststelling voelde. Buiten de mooie voorbeelden en inzichten was het voor mij ook een bevestiging dat ik op de goede weg ben door vooral naar m’n gevoel te luisteren en bij mezelf te blijven. Dit was wat ik nodig had! En het heeft mij daarna alleen maar plezier gebracht om er mee bezig te zijn. Dankjewel voor alle mooie positieve dingen die je deelt!”


Verzendkosten en levertijd


  • Heksenboeken worden standaard verzonden binnen Nederland en naar België. Woon je elders, neem dan contact op.
  • Verzendkosten: Nederland €4,00, België €8,00, Duitsland €8,00
  • Levertijd: 2-5 werkdagen binnen Nederland. België of Duitsland kan iets langer duren.

heksenboeken
Deel dit via:

You cannot copy content of this page