Heksenopleiding

heks worden

Bewandel jouw unieke heksenpad!

Ontdek hoe je hekserij (nog meer) met je leven kunt verweven op een manier die bij jou past.

De opleidingen


Zelfstudie heksenopleiding

LEER VANUIT HUIS IN JE EIGEN TEMPO


heksenopleiding

Vind je het moeilijk om op eigen houtje met hekserij te beginnen?
Of lukt het je maar niet om hekserij een prominente plek in je dagelijks leven te geven?

In de zelfstudie heksenopleiding vind je de handvatten waarmee je verder komt op jouw unieke heksenpad. Je leert hoe je hekserij verweeft met je dagelijks leven door te onderzoeken wat bij jou persoonlijk past. Je gaat echt de diepte in!

De opleiding bestaat uit 6 gedrukte werkboeken die ook los te bestellen zijn. Meer informatie over deze opleiding vind je hier.

Prijs volledige opleiding: €124,95 (losse werkboeken: €22,50)


Live heksenopleiding

VERDIEP JE SAMEN MET ANDEREN IN HEKSERIJ


heksenopleiding

Op dit moment zijn de live bijeenkomsten nog niet gestart. Wel kun je vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden. Je krijgt dan bericht zodra de opleiding begint. Wil je op de interesselijst, laat het me weten via e-mail .

Meer informatie over deze opleiding vind je hier.


Minicursussen

VOLG KORTE HEKSENOPLEIDINGEN OVER SPECIFIEKE ONDERWERPEN


heksenopleiding

De minicursussen van Huis van de Wijze Vrouw zijn bedoeld om jou wijzer te maken over onderwerpen die voor elke heks belangrijk zijn. Je krijgt info en je leert praktische vaardigheden die jou verder helpen als heks. Je kunt minicursussen in je eigen tempo volgen en beginnen wanneer je maar wilt. Lees hier meer.


Yekaterina Siebelewsky hekserij

Waarom je van mij kunt leren

  • Ik heb meer dan 40 jaar ervaring als traditionele heks en wijze vrouw.
  • Ik ga ervan uit dat elke heks en elk heksenpad uniek is. Daarom vind ik het belangrijk dat je jouw persoonlijke heksenpad ontdekt en bewandelt, want alleen dan kom je tot de kern en ga je de diepte in.
  • Ik laat jou in je waarde en vertel je niet wat je moet doen. In plaats daarvan geef ik je handvatten om zelf verder te komen. Zo kun je hekserij op jouw manier beleven.
  • Ik heb veel professionele ervaring als coachend begeleider.
  • Ik heb net als ieder ander met vallen en opstaan de weg moeten vinden binnen (traditionele) hekserij en het wijze-vrouwenambacht. In dat opzicht ben ik een ervaringsdeskundige.

Reviews

ERVARINGEN VAN CURSISTEN


opleiding hekserij

Boomklevertjes

“Haar open houding en de vrijheid die ze biedt of beter gezegd ondersteunt om je eigen pad vorm te geven, heeft me over de streep getrokken om te beginnen met de eerste module van haar heksenopleiding. Ik ben net begonnen en ben meteen enthousiast. Het zorgt ervoor dat ik meer inzicht en overzicht krijg in mijn eigen praktijk. Dus niet alleen voor de beginnende heks prettig. Hoewel ik weet dat ik naast mijn ‘normale’ studie niet heel veel tijd heb om de modules te volgen, weet ik wel dat ik na deze module verder ga met module 2. Een aanrader voor iedereen op het wijze vrouwen/heksenpad.” Lees de hele review op Instagram.

Mel Hartman

“De opleiding is interessant en een opfrisser voor een al praktiserende heks, zoals ik (hoewel ik er erg lui in geworden ben). Veel bijgeleerd weer en tips gekregen die ik zal uitproberen. Ik heb door de opleiding weer zin om mijn praktijk vaker op te pakken!”

Anissa Brinkley

“Ik besloot de cursus te volgen om de verbinding met mijn vrouwelijke magie te versterken en ik wilde mijn innerlijke heks ontwikkelen. Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het begin sta van het leren over mijn magie en mijn vermogens, maar ik heb zoveel vertrouwen gekregen sinds ik met de cursus ben begonnen. Ik ben dankbaar voor de lessen uit de cursus en hoeveel inzicht ik heb gekregen.”

Heidi (per e-mail)

“Ik heb in de cursus mezelf teruggevonden, ik heb leren mediteren, meer de natuur intrekken en ik heb ontdekt dat de natuur zo mooi is, en het geeft je zoveel energie. Ik heb geleerd om rituelen ten doen. Ik ben een ander mens nu. Het is een prachtige opleiding, ik heb enorm veel geleerd en daar ben ik fier op en ik hoop dat er een vervolg komt. Voor mij was het de opleiding wat ik nodig had en ben erin geslaagd om weer mijzelf te zijn in het nu.”

Anne (per e-mail)

“Ik heb nu 2 modules afgerond. Op haar nummer 3! Wat heeft het mij geholpen in m’n zoektocht naar mijzelf. (en dat op mijn leeftijd te ondervinden hoe ik de heks in mij weer gevonden heb)”

Deel dit via:

You cannot copy content of this page