Heksenopleiding

heks worden

Bewandel jouw unieke heksenpad!

Elke heksenopleiding en minicursus die ik aanbied focust op het vormgeven van jouw persoonlijke heksenpad. Ik vertel niet wat je moet doen, maar geef je de handvatten die nodig zijn om zelf verder te komen. Zo ontdek je wat bij jou past en kom je echt tot de kern van hekserij.

De opleidingen


Zelfstudie heksenopleiding

LEER VANUIT HUIS IN JE EIGEN TEMPO


heksenopleiding

Tegenwoordig is er zo veel informatie over hekserij beschikbaar dat je erin verloren kunt raken. De een zegt dit en de ander dat, maar wat is nu eigenlijk waar? Veel (aspirant) heksen worstelen daardoor met vragen zoals:

  • Hoe begin je als heks?
  • Hoe vorm je een heksenpraktijk die echt bij jou past?
  • Hoe kom je vooruit als je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen?
  • Hoe kun je hekserij meer diepgang geven?

Door het volgen van de zelfstudie heksenopleiding ontdek je:

… wat hekserij voor jou persoonlijk betekent,
… wat je als beginnende heks nodig hebt om te beginnen en hoe je dat kunt doen,
… hoe je je heksenpraktijk als gevorderde heks kunt verdiepen.

Gaandeweg kom je steeds meer in verbinding met de verborgen wijsheid van jouw innerlijke heks en de mystieke werelden. Dit zal je helpen om hekserij op een eenvoudige manier met je dagelijks leven te verweven op een manier die bij jou past.

De opleiding bestaat uit 6 modules die ook los te bestellen zijn. Meer informatie over deze opleiding vind je hier.

Prijs volledige opleiding: €129,95


Live heksenopleiding

VERDIEP JE SAMEN MET ANDEREN IN HEKSERIJ


heksenopleiding

Op dit moment is de live heksenopleiding nog niet gestart. Wel kun je vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden. Je krijgt dan bericht zodra de opleiding begint. Wil je op de wachtlijst, laat het me weten via e-mail .

Meer informatie over deze opleiding vind je hier.


Minicursussen

VOLG KORTE HEKSENOPLEIDINGEN OVER SPECIFIEKE ONDERWERPEN


heksenopleiding

De minicursussen van Huis van de Wijze Vrouw richten zich op specifiek onderwerpen. Je kunt ze in je eigen tempo volgen en beginnen wanneer je maar wilt. Lees hier meer over minicursussen.


Yekaterina Siebelewsky hekserij

Waarom je van mij kunt leren

  • Ik heb meer dan 40 jaar ervaring als traditionele heks en wijze vrouw.
  • Ik ga ervan uit dat elke heks en elk heksenpad uniek is. Daarom vind ik het belangrijk dat je jouw persoonlijke heksenpad ontdekt en bewandelt, want alleen dan kom je tot de kern en ga je de diepte in.
  • Ik laat jou in je waarde en vertel je niet wat je moet doen. In plaats daarvan geef ik je handvatten om zelf verder te komen. Zo kun je hekserij op jouw manier beleven.
  • Ik heb veel professionele ervaring als coachend begeleider.
  • Ik heb net als ieder ander met vallen en opstaan de weg moeten vinden binnen (traditionele) hekserij en het wijze-vrouwenambacht. In dat opzicht ben ik een ervaringsdeskundige.

Reviews

ERVARINGEN VAN CURSISTEN


opleiding hekserij

Boomklevertjes

“Haar open houding en de vrijheid die ze biedt of beter gezegd ondersteunt om je eigen pad vorm te geven, heeft me over de streep getrokken om te beginnen met de eerste module van haar heksenopleiding. Ik ben net begonnen en ben meteen enthousiast. Het zorgt ervoor dat ik meer inzicht en overzicht krijg in mijn eigen praktijk. Dus niet alleen voor de beginnende heks prettig. Hoewel ik weet dat ik naast mijn ‘normale’ studie niet heel veel tijd heb om de modules te volgen, weet ik wel dat ik na deze module verder ga met module 2. Een aanrader voor iedereen op het wijze vrouwen/heksenpad.” Lees de hele review op Instagram.

Mel Hartman

“De opleiding is interessant en een opfrisser voor een al praktiserende heks, zoals ik (hoewel ik er erg lui in geworden ben). Veel bijgeleerd weer en tips gekregen die ik zal uitproberen. Ik heb door de opleiding weer zin om mijn praktijk vaker op te pakken!”

Anissa Brinkley

“Ik besloot de cursus te volgen om de verbinding met mijn vrouwelijke magie te versterken en ik wilde mijn innerlijke heks ontwikkelen. Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het begin sta van het leren over mijn magie en mijn vermogens, maar ik heb zoveel vertrouwen gekregen sinds ik met de cursus ben begonnen. Ik ben dankbaar voor de lessen uit de cursus en hoeveel inzicht ik heb gekregen.”

Heidi (per e-mail)

“Ik heb in de cursus mezelf teruggevonden, ik heb leren mediteren, meer de natuur intrekken en ik heb ontdekt dat de natuur zo mooi is, en het geeft je zoveel energie. Ik heb geleerd om rituelen ten doen. Ik ben een ander mens nu. Het is een prachtige opleiding, ik heb enorm veel geleerd en daar ben ik fier op en ik hoop dat er een vervolg komt. Voor mij was het de opleiding wat ik nodig had en ben erin geslaagd om weer mijzelf te zijn in het nu.”

Anne (per e-mail)

“Ik heb nu 2 modules afgerond. Op haar nummer 3! Wat heeft het mij geholpen in m’n zoektocht naar mijzelf. (en dat op mijn leeftijd te ondervinden hoe ik de heks in mij weer gevonden heb)”

You cannot copy content of this page