Link in bio

Wil jij graag op een fijne en veilige manier contact maken en samenwerken met entiteiten?

In het boekje ‘Hekserij tussen de werelden’ vertel ik over de mystieke wisselwerking tussen de heks en entiteiten uit ‘andere werelden’. Het boekje bevat 60 bladzijden vol basiskennis, praktische tips, oefeningen en inspirerende voorbeelden die jou handvatten geven bij je contacten met entiteiten.

het verborgen rijk van entiteiten boek

Schrijf je in voor de magische mail

Maximaal eens per maand verstuur ik een mail vol heksenweetjes, tips en handige info. Schrijf je hieronder in.

VERGEET NIET OM JE INSCHRIJVING TE ACTIVEREN. CHECK JE SPAM!

Heksenboeken

hekserij

De boekjes van Huis van de Wijze Vrouw staan vol weetjes, praktische tips, oefeningen en inspirerende voorbeelden die jou helpen bij het uitbreiden van je kennis en kunde.

Klik hier voor meer info en bestellen

Heksenopleiding

heksenopleiding

Vind je het moeilijk om op eigen houtje met hekserij te beginnen? Twijfel je of je wel goed bezig bent als heks? Of wil je het heksenpad meer op jouw eigen manier bewandelen?

In deze zelfstudie heksenopleiding vind je de handvatten waarmee je verder komt op jouw unieke heksenpad. Je ontdekt hoe je hekserij verweeft met je dagelijks leven. Dat doe je door stap voor stap te onderzoeken wat bij jou persoonlijk

Klik hier voor meer info over opleidingen

Heksenblog

blog hekserij heksenblog

In mijn blogs en artikelen deel ik informatie en mijn ervaringen als traditionele heks met jou. Daarmee help ik jou graag verder op je heksenpad.

Lees mijn blogs en artikelen over hekserij

Deel dit via:

You cannot copy content of this page