Blog hekserij

Blog hekserij | In dit heksenblog vind je allerlei artikelen waarin ik de kennis en ervaring deel die ik de afgelopen 45 jaar heb opgedaan als wijze vrouw en traditionele heks. Er komen regelmatig nieuwe artikelen bij. Wil je die niet missen, schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Wil je meer leren over hekserij, volg dan een opleiding en/of lees mijn boekjes.

Ben je op zoek naar een speciaal onderwerp? Kies een categorie of gebruik de zoekfunctie hieronder.


Blog hekserij – Categorie├źn


BLOG HEKSERIJ
ALGEMEEN

Over hekserij

Jaarfeesten

Zelfontwikkeling

Divinatie

BLOG HEKSERIJ
magie en rituelen

Magie en Rituelen algemeen

Magie

Wil je meer weten over rituelen en magie?

In deze toegankelijke heksenboekjes lees je wat rituelen en magie zijn, hoe je zelf (magische) rituelen kunt ontwerpen en uitvoeren en wat je ermee kunt doen. Alle boekjes staan vol handige informatie, weetjes, tips en voorbeeldrituelen.

hekserij

BLOG HEKSERIJ
entiteiten

Entiteiten algemeen

Godheden

Demonen

BLOG HEKSERIJ
heks worden

Hoe word je een heks?

Voor beginnende heksen

Leermiddelen

Volg de gratis minicursus hekserij!

Wil je met hekserij beginnen, maar weet je niet hoe? Volg dan de gratis minicursus hekserij. Zeven dagen lang ga je aan de slag met vragen en oefeningen die jou helpen om je eigen weg te vinden in hekserij. Je legt de basis voor een uniek heksenpad dat helemaal bij jou past.

heks worden minicursus


Yekaterina hekserij

Over Yekaterina

Mijn naam is Yekaterina Siebelewsky en ik ben een wijze vrouw, ook wel traditionele heks genoemd. Ik ben ruim 40 jaar geleden met hekserij begonnen en net als ieder ander heb ik met vallen en opstaan geleerd wat hekserij inhoudt. Ik weet dus hoe moeilijk het kan zijn om je weg te vinden als heks, zeker wanneer je net begint. Daarom deel ik mijn kennis en ervaringen graag met jou via mijn blogs, boeken en cursussen. Lees meer…


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Elke maand verstuur ik een nieuwsbrief vol heksenweetjes, tips, handige info en een voorbeeldritueel of recept. Schrijf je hieronder in.

VERGEET NIET OM JE INSCHRIJVING TE ACTIVEREN. CHECK JE SPAM!

hekserij

You cannot copy content of this page