Live heksenopleiding

live heksenopleiding

Live heksenopleiding – Verdiep je samen met anderen in hekserij.

Op dit moment werk ik aan een live heksenopleiding. Na het volgen van deze opleiding is er voor mensen die dat willen de mogelijkheid om ingewijd te worden als heks. Hoe deze nieuwe opleiding er inhoudelijk uit gaat zien vertel ik later.

live heksenopleiding

Live heksenopleiding wachtlijst

De live heksenopleiding zal t.z.t. plaatsvinden in regio Gennep/Nijmegen en er is beperkt plek omdat ik met een kleine groep ga werken. Wil je vrijblijvend bericht ontvangen zodra de opleiding start? Neem dan contact met mij op via e-mail.


Yekaterina Siebelewsky hekserij

Waarom je van mij kunt leren

  • Ik heb meer dan 40 jaar ervaring als traditionele heks en wijze vrouw.
  • Ik ga ervan uit dat elke heks en elk heksenpad uniek is. Daarom vind ik het belangrijk dat je jouw persoonlijke heksenpad ontdekt en bewandelt, want alleen dan kom je tot de kern en ga je de diepte in.
  • Ik laat jou in je waarde en vertel je niet wat je moet doen. In plaats daarvan geef ik je handvatten om zelf verder te komen. Zo kun je hekserij op jouw manier beleven.
  • Ik heb veel professionele ervaring als coachend begeleider.
  • Ik heb net als ieder ander met vallen en opstaan de weg moeten vinden binnen (traditionele) hekserij en het wijze-vrouwenambacht. In dat opzicht ben ik een ervaringsdeskundige.
live heksenopleiding

You cannot copy content of this page