Yekaterina Siebelewsky hekserij

Yekaterina Siebelewsky

Mijn naam is Yekaterina Siebelewsky en ik ben een ‘wijze vrouw’, ook wel traditionele heks genoemd. In 2018 begon ik met Huis van de Wijze Vrouw, toen nog onder de naam House of the Wise Woman. In de jaren die volgden heb ik honderden heksen de hand gereikt bij het bewandelen van hun eigen, unieke heksenpad. Dat doe ik nu nog steeds. Niet alleen via opleidingen en cursussen, maar ook via mijn heksenboeken en op social media.

Al in mijn vroege jeugd, ruim 40 jaar geleden, begon ik te leren over hekserij en gaandeweg kwam ik in diep contact met mezelf, de natuur en de andere werelden. Zo ontdekte ik hoe ik hekserij kon inpassen in mijn dagelijks leven. Inmiddels heb ik tientallen jaren ervaring als wijze vrouw en weet ik dat elk antwoord tot nieuwe vragen leidt. Maar dat maakt hekserij en het wijze-vrouwenambacht juist mooi, want er is steeds iets nieuws te ontdekken en te onderzoeken.

Net als iedereen heb ik met vallen en opstaan geleerd wat hekserij inhoudt. Het kan enorm moeilijk zijn om je weg te vinden in hekserij, vooral als je net begint. Er is zoveel informatie beschikbaar dat het verwarrend kan zijn in plaats van verhelderend. Dat is een van de redenen waarom ik deze website over hekserij ben begonnen: een plek met duidelijke, aardse informatie over hekserij.

Omdat elke heks uniek is, vind ik het belangrijk om op een coachende manier les te geven. In mijn opleidingen en boekjes vertel ik jou niet wat je moet doen, maar geef ik je informatie, oefeningen en handvatten die je helpen om zelf verder te komen op je heksenpad. Op die manier kun je een heksenpraktijk vormgeven die helemaal bij jou past.

Voel jij diep vanbinnen dat je een heks bent, weet dan dat de meeste kennis al in je zit, in je onderbewuste. Je hebt eigenlijk niets anders nodig dan jezelf om je hekserij vorm te geven. Kun je wel wat begeleiding gebruiken tijdens het vinden van de weg op heksenpad? Wil je meer leren over hekserij, verbinding maken met jouw innerlijke heks of hekserij een prominentere plek geven in je leven? Kijk hier dan zeker nog even rond. Misschien kan ik ook jou de hand reiken bij het ontrafelen van je heksenpad.

yekaterina siebelewsky

Yekaterina Siebelewsky

Deel dit via:

You cannot copy content of this page